R E A G I M

Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në mbledhjen e vet të mbajtur më 05. shkurt 2013, mes tjerash debatoi edhe për zhvillimet e fundit në vendin e Burmali Xhamisë në Shkup, me çrast edhe njëherë ashpër reagon për mospëfilljen e kërkesave të BFI-së për rindërtimin e Xhamisë në fjalë dhe gjithashtu u soll Vendim, me detajet e të cilit, Rijaseti i BFI-së do ta njoftojë opinionin e gjërë gjatë ditëve në vijim.
Reisul-Ulema i  BFI-së
H. Sulejman ef. Rexhepi

reagim110

Comments are closed.