PROMIVIMI I VEPRËS ” BIBLIOGRAFIA E HËNËS SË RE” NGA AUTORI SHABAN RAMANI

Më 28.09.2022 në suaza të Konferencës u realizua promivimi i librit “BIBLIOGRAFIA E HËNËS SË RE” nga autori Shaban Ramani , botuar nga BFI e RMV, vepër shumë e rëndësishme ku përmblidhen të gjithë numrat e Hënës së re dhe me gjithë digjitalizimin e saj tashmë është hapur rruga drejt hulumtimit më të lehtë të temave të ndryshme në revistën ” Hëna e Re”. Urime autorit. Zoti e bekoftë.
+2
3,036
People reached
104
Engagements
Boost post
31

Comments are closed.