Presidenti i Maqedonisë së Veriut z, Stevo Pendarovski uron Reisul Ulemanë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut z. Stevo Pendarovski uroi Reisul Ulemanë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai duke i dëshiruar atij, anëtarëve të Rijasetit, myftinjve, imamëve dhe tërë besimtarëve të besimit islam gëzuar e për shumë vjet Kurban Bajramin.

Comments are closed.