Praktika e nxënëseve të SHMI “Medresesë Isa Beu” paralelja-Tetovë

Praktika me nxënëset të SHMI “Medresesë Isa Beu” paralelja-Tetovë në baskëpunim me Myftininë e Tetovës vazhdon edhe në ditët në vijim ku nxënëset para xhematit prezentojnë me program të përgaditur me pjesë së nga Kur’ani Famëlartë, ligjerata, recitime , ilahi dhe lutje. Xhamitë të cilat u vizituan:
– Xhamia e vjetër e f.sh Kamjan dhe xhamia e f.dh. Rogle me grupe nxënësesh të udhëhequra nga Prof. Imrane A. Shaqiri.
– Xhamia në f. sh. Çellopek i vjetër dhe Chsmie f.sh. Nerasht me grup nxënësesh të udhëhequra nga Prof. Abide E. Memeti.
– Xhamia e çarshis së vjetër Tetovë me një grup nxënësesh të udhëhequra nga Prof. Zejnepe Adili.
Xhamia e f.sh. Sellc me një grup nënësesh të udhëhequra nga Prof. Barije Shabani.
– Xhamia e f.sh. Xhermë me një grup nxënësesh të udhëhequra nga Prof. Sabija Abduramani.
-Xhamia e Larme-Tetovë me një grup nxënësesh të udhëhequra nga Prof. Halime I. Shasivari.

Comments are closed.