[:al]Personeli arsimor i Medresesë Isa Beu përgëzojnë Reisul Ulemanë[:]

[:al]Personeli arsimor i Medresesë Isa Beu-Shkup, kanë vizituar sot Reisul Ulemanë e BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepin, me çrast e kanë përgëzuar për “Çmimin për arritjet jetësore” me të cilin Presidenti Amerikan e dekoroi efendi Rexhepin. Profesorët e Medresesë i kanë uruar shëndet dhe i kanë shprehur mirënjohje për tërë sukseset që i ka arritur në drejtimin e Institucionit të BFI-së duke e bërë këtë Institucion të respektueshëm gjithandej dhe, madje, edhe nga burrshtetasë të ndryshëm.
Po ashtu, Reisul Ulemanë e kanë vizituar dhe përgëzuar edhe personeli arsimor, respektivisht, profesoreshat e paraleles për femra pranë Medresesë Isa Beu-Shkup.

[:]

Comments are closed.