Pêrkrahje drejt rrjedhave dhe vlerave evropiane

Sot në Parlamentin e RMV-së, me ftesë të Kryetarit të Parlamentit z. Talat Xhaferit, Rrisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai mori pjesë në ekspozenë e Kryetares së Komisionit Europian znj. Ursula Von Der Leyen, para personaliteteve më eminente të jetës politike, diplomatike, kulturore e fetare planin e revuduar frances që hap rrugën e RMV drejt BE.
Me kujdesin më të madhë u përcoll ekspozeja, ku znj. Lajen edhe njiherë shpjegoi në mënyrë të argumentuar të gjitha dilemat rreth planit të reviduar francez për fllimin e bisedimeve me Bashkimin Europian. Sipas Reisul Ulemasë, kjo është një përkrahje të fuqishme për vendin tonë drejt rrjedhave dhe vlerave europiane.

Comments are closed.