Përfaqësuesit e BFI takojnë Drejtorin e Vakufit të Turqisë

Të hënën, më datën 20.06.2022 të aurorizuar nga Reisul Ulema i BFI-së, Muftiu i Manastirit H. Hamit ef. Rasimi dhe përgjegjësi për marrdhënie me Turqinë Nizam Reshit u takuan me Drejtorin gjeneral i Vakufeve Z. Burhan Ersoy dhe bashkpunëtorët e tij. Ishte një takim vllazëror ku u bisedua për projektin që realizohet në Manastir në kuadër të Muftinisë përfshirë edhe projektet tjera në të ardhmen.
Drejtori Gjeneral i Vakëfit përfaqësuesve të BFI-së në RMV iu dha mirënjohje për kontributin e dhënë në shërbim të jetës fetare dhe më gjërë.
Me këtë dëshmuam edhe njëherë bashkëpunimin e mirëfilltë në mes dy institucioneve.

Comments are closed.