PËRCJELLJA E MATURANTEVE TË SHMI “MEDRESEJA ISA BEU” – PARALELJA E VAJZAVE – GOSTIVAR

Në mënyrë solemne u bë përcjellja e maturanteve të Medresesë – Paralelja e vajzave në Gostivar. Ishte një ambient impozant. Ceremonia u zhvillua në prezencë të Kryetarit të BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai së bashku me Muftiun e Gostivarit H. Sabahudin ef Zendelit, Drejtorin Prof. Ibrahim ef Idrizi, sekretari Z. Lutfi Nexhipi, Adminstratorja e paraleles së Gostivarit, Prof Myzeqete Hebibi, Kujdestaret e maturanteve Prof. Gjylimser Jakupi dhe Mr Semire Fetai Halimi, Administratoret e Tetovës dhe Shkupit, referentë, prindër dhe musafir. Të gjithë uruan maturën e nxënëseve dhe u dëshiruan rrugëtim të mbarë. Zoti i bekoftë.

Comments are closed.