Përcjellja dhe Duaja e Haxhilerëve të Tetovës

(SHQ. МКД:)

Të hënën më 27.06.2022, në Objektin për Shërbime Fetare dhe Sociale, Myftinia e Tetovës me në kry Myftiun Dr. Qani ef. Nesimi, organizoi dua haxhi të përbashkët për nijetlinjtë që kanë vendosur të shkojnë në haxh këtë vit.
Në këtë dua morën pjesë nje numër hoxhallarësh dhe xhematlinjë.
Nisja e haxhinjëve për në Aeroportin e Shkupit u bë me tre autobusa të organizuar nga Myftinia e Tetovës.
BFI të gjithë haxhinjëve u dëshiron rrugë të mbarë duke e lutur Allahun Fuqiplotë të kthehen shëdoshë e mirë e me haxh të pranuar!
***
Испраќањето и молитвата на тетовските аџии
Во понеделник, 27.06.2022 година, во Објектот за верско-социјални услуги, Тетовското Муфтисвто предводено од Муфтијата Др. Ќани еф. Несими, организираше заедничка молитва на хаџ, за граѓаните кои годинава решија да одат на светите места – хаџ.
Во оваа дуа учествуваа голем број хоџи и џематлии.
Поаѓањето на аџиите до скопскиот аеродром се случи со три автобуси во организација на Тетовското Муфтиство.
ИВЗ на сите аџии им посакува добро патување, молејќи се на Семоќниот Алах да се вратат со добро здравје и прифатен хаџ!

Comments are closed.