PËR NJË VIT TË MBARË EDUKATIVO ARSIMOR

Dituria është vlerë shenjtë dhe më e shtrenjta e njeriut dhe gjinisë njerëzore në përgjithësi. Me te ngritemi lartë dhe i japim kuptim jetës duke kuptuar më së miri marrëdhëniet tona me Krijuesin dhe botën që na rrethon. Andaj, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2021/2022 shprehi urimet më të sinqerta nxënësve të të gjitha niveleve dhe mësimdhënësve duke ju dëshiruar kujdes dhe përgjegjësi në këtë detyrë të shenjtë dhe suksese të reja. Njiherit apeloj për kujdes ndaj rrezikut të madh nga sëmundja Covid 19 për të mirën e shëndetit të përgjithshëm, e në veçanti të nxënësve. Lus të Madhin Zot t’Ju jep shëndet të plotë, vullnet të paluhatshëm drejt një procesi edukativo arsimor tē mirëfilltë. Zoti ju bekoft!
Reisul Ulema i BFI e RMV
H.Hfz. Shaqir ef. FETAI

Comments are closed.