PËR HERË TË PARË EZANI NË KELLN TË GJERMANISË

Të premten më 14.10.2022 për herë të parë publikisht thirret Ezani i parë në Keln të Gjermanisë. Me këtë fillon të tregohet zemërgjërësia e institucioneve gjermane për një të drejtë legjitime të pjestarëve të Islamit si qytetarë të barabartë në shoqërinë ku veprojnë dhe jetojnë.

Comments are closed.