Pajisje moderne për Medresenë nga Kuvajti

Disa kompjuterë për kabinetin e informatikës, 5 smart tabela dhe veshja me tepik kualitativ të mesxhidit janë donacion nga jasht dhe prej sot filloi të realizohet.
H. Ismet ef. Ademi, drejtor për marrëdhënie me Lindjen e Mesme sot, e enjte 03.11.2022 ia dorëzoi Drejtorit të SHMI “Medreseja Isa Beu” – Shkup Prof. Ibrahim ef Idriziit që paraqet fillim i mbarë i bashkpunimit me faktor nga Kuvajti pas akreditimit të BFI.
Si fillim BFI e RMV u shpreh falënderim të pëzemërt donatorëve. Allahu i shpërbleftë kontribuesit.

Comments are closed.