OH HILAL në bashkëpunim me EVN Maqedoni ndau ndihma për familjet me nevojë

 

hilal 11 hialal 22OH HILAL në bashkëpunim me EVN Maqedoni ndau ndihma për familjet me nevojë
Më datë 24.12.2015 OH HILAL së bashku me EVN Maqedoni vazhduan bashkëpunimin në sferen e humanitetit duke u dalë në ndihmë nevojtarve ku u shpërndanë produkte ushqimore gjithsej për 100 familje. Para mediumeve u prononcuan drejtori i OH HILAL z. Mustafa Dauti ku shprehi falenderim për bashkëpunimin me EVN Maqedoni , njëkohësisht u shpreh se çdo donacion për ne si organizat është i mirëseardhur në çfardo kohe që do të jet ai donacion, në fillim në mes apo se në fund të vitit. Nga ana tjetër zëdhënësi i EVN-së Atanas Kovçeski u shpreh se jo rastësisht neve kemi zgjedhur OH HILAL të BFI-së që të bashkëpunojmë në sferën e humanitetit duke u bazuar në transparencën e shpërndarjes së ndihmave, dhe ky bashkëpunim edhe më tej do të vazhdon.

Comments are closed.