OH “Hilal” në aksion humanitar

bf0ca80daa274149b74f7db71d0add040aea53073429a2723e8273689efadb8bNë vazhdën e aktiviteteve humanitare, sot, OH “Hilal” që funksionon  në kuadër të BFI në RM, shpërndau ndihma për skamnorët e Komunës së Sarait. “Numri i rasteve sociale gjithnjë po vie duke u rritur. Kërkesat për ndihma po shtohen. Falë atyre që dijnë të zgjasin dorën e ndihmës, OH “Hilal” arriti të përgatis pako me artikuj ushqimorë dhe t’ua shpërndajë skamnorëve nga Komuna e Sarajit dhe, shpresojmë se sado pak do t’i zbusim hallet e bashkëqytetarëve tanë. Ky aksion do të shtrihet edhe nëpër viset e tjera të vendit”, u shpreh kordinatori i këtij aktiviteti humanitar, Muaz Agushi.

Comments are closed.