Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

NJOFTIME

KOMUNITETI MUSLIMAN SHQIPTAR NË ZVICËR

I nderuar u.d. reisul-ulema të BFIMV-së, Hfz. Shaqir ef. Fetahu! Të nderuar anëtarë të Rijasetit të BFIMV-së! I nderuar drejtor për dijasporën pranë BFIMV-së, Dr. Selver ef. Xhemaili! Kemi kënaqësinë që t’ju njoftojmë se në pasditën e së…
Lexo më shumë...

NJOHTIM PËR KURBAN BAJRAMIN

Të nderuar, Ju njoftojmë se Rijaseti i BFI, për shkak të situatës aktuale me koronavirusin Kovid-19, ka anuluar organizimin e Manifestimit qëndror tradicional të namazit të Kurban Bajramit, i cili në bazë të Takvimit, sivjet është 31…
Lexo më shumë...

INFORMIM

I N F O R M I M Bazuar në Njoftimin nr. 10-1871/1 dat. 23.07.2020 dërguar nga Agjencia e ushqimit dhe veterinarisë së RMV, Bashkësia Fetare Islame informon besimtarët se në vendin tonë është konstatuar ekzistimi i sëmurjës të quajtur …
Lexo më shumë...

Q.I.Sh. El-Furkan përgëzon Reisin e ri

Q.I.Sh. El-Furkan përgëzon Reisin e ri Qendra Islame Shqiptare “El-Furkan” nga Minheni, nëpërmjet një letre urimi, përgëzon Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Feta për postin e ri, në krye të…
Lexo më shumë...

Reisi fali xhumanë në Xhaminë e Larme

Reisi fali xhumanë në Xhaminë e Larme “Do të jemi gjithmonë pranë dhe me besimtarët tanë” ishte një nga premtimet e para që i bëri H. Hfz. Shaqir ef. Fetai pas marrjes së postit u.d. Reisul Ulema - Kryetar i Bashkësisë Fetare Islame në…
Lexo më shumë...

Mirë menaxhimin e kemi obligim dhe amanet

Mirë menaxhimin e kemi obligim dhe amanet Në vazhdën e takimeve për urime dhe mbështetje, të enjten, me datë 18.06.2020, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai në selinë e Rijasetit të BFI priti z,…
Lexo më shumë...

Profesorë të Universitetit Evropian vizituan Reisin

Професорите на Европскиот Универзитет и Интернационалниот универзитет Еуропа Прима Скопје ја посетиа Реисот Веста за новите измени во Исламската Верска Заедница е многу добро примена во академските кругови на универзитетите и…
Lexo më shumë...