Njoftim për grupin e katër dhe të pestë të haxhinjve

(SHQ. МКД. TUR.)

Njoftohen të gjithë familjarët e grupit të katërt dhe të pestë të haxhinjve të BFI dhe opinioni i gjerë publik, se aeroplani I katërt pritet të aterojë të Hënën më 25.07.2022 në aeroportin ndërkombëtar të Shkupit në ora 07:15 minuta, ndërsa aeroplani i pestë, po të njëjtën ditë në ora 17:00.
Haxhinjve tanë ju dëshirojmë udhëtim të mbarë dhe kthim të rehatshëm në vendlindje, me haxh dhe ibadete të pranuara.
***
Соопштение за четврта и петта група аџии
Се известуваат сите членови на семејствата од четвртата и петтата група аџии на ИВЗ и пошироката јавност дека четвртиот авион се очекува да слета во понеделник на 25.07.2022 година, на Меѓународниот аеродром во Скопје во 07:15 часот, додека петтиот авион истиот ден на 17:00 часот.
На нашите аџии им посакуваме добро и удобно патување со прифатени хаџ и молитви.
***
Dördüncü ve beşinci hacı kafilesiyle ilgili duyuru
İDB’nin dördüncü ve beşinci hacı kafilelerine ait dördüncü uçağın 25.07.2022 tarihinde Pazartesi günü saat 07:15’te, beşinci uçağın ise aynı gün 25.07.2022 Pazartesi günü saat 17:00’da Üsküp Uluslararası Havalimanı’na inmesinin beklendiğini tüm aile üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirmektedir.
Hacılarımıza Hac ibadetlerinin ve duaların kabul edildiği güzel ve konforlu bir yolculuk diliyoruz.

Comments are closed.