NJOFTIM

Miq të nderuar, me keqardhje ju njoftojmë se sot (e Xhuma) 29 Mars 2013 ndëroi jetë Drejtori i Sektorit për Arsim dhe Çështje Fetare pranë BFI-së H. Jakub ef. Selimovski. Varrimi i të ndjerit do të bëhet ditën e Shtunë (30.03.2013) pas namazit të Ikindisë në qytetin e Kërçovës.
Ngushëllime për familjen dhe miqtë, ndërsa të ndjerin Allahu Fuqiplotë e shpërbleftë me Xhenet.
Shërbimi për Informim i BFI-së

Jakup Selimovski  nderoi jete Jakub Selimovski portret foto njoftimi jakupi

Comments are closed.