NJOFTIM

Bashkësia Fetare Islame e RM, përmes kësaj komunikate njofton të gjithë familjarët që të afërmit e tyre i kanë në haxh gjegjësisht në vendet e shenjta se të gjithë haxhinjtë janë në gjendje të mirë shëndetësore.
Me këtë rast duam t’iu njoftojm se i gjithë programi që është hartuar më parë për mënyrën e realizimit dhe kryerjes së haxhit është duke u rrumbullaksu në mënyrën më të mirë të mundshme, ndërsa hoxhallarët që janë udhëheqës të haxhinjëve gjatë realizimit të atij programi i kanë këshilluar dhe u kanë mbajtur ligjerata të gjithë haxhinjëve lidhur me vlerë, rëndësin dhe urtësitë e haxhit dhe gjithë atë që ka të bëjë me kushtin e pestë islam- haxhin.
Sektori për marrëdhënie me publikun pranë BFI-së

Comments are closed.