NJOFTIM

Bashkësia Fetare Islame e R.M, i informon familjarët që kanë përcjellur të afërmit e tyre për në haxh,  besimtarët si dhe gjithë opinionin e gjërë se të gjithë haxhinjtë që kanë udhëtuar për në vendet e shenjta tani për momentin janë duke qëndruar në kodrën e Arafatit duke kryer njërin nga farzet e Haxhit.
Na është bërë e ditur se hoxhallarët që janë udhëheqës të haxhinjëve janë duke i këshilluar dhe duke ju mbajtë ligjerata të gjithë haxhinjëve lidhur me vlerë, simbolikën dhe urtësitë e qëndrimit në Arafat.
Ju bëjmë me dije se të gjithë haxhinjët nga maqedonia janë në gjendje të mirë shëndetësore.
Foto nga nisja për në Arafat:
Picture Meka 079 Picture_Meka_062 Picture_Meka_070 Picture_Meka_063 Picture_Meka_061 Picture Meka 080

Comments are closed.