Një takim mes miqve

Të martën më 07.06.2022, Kryetari i BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e priti Myftiun e Kumanovës H. Abedin ef. Imerin me bashkëfshatarin e tij, njiherit teologun e mirënjohur H. Sabahudin ef. Selmanin.
Në takim, Reisul Ulemanë e më shoqëronte edhe H. Ismet ef. Ademi, Drejtor për çështje me botën arabe.
Me Muftiun dhe H. Sabahudin ef. u bisedua për rrjedhat e BFI, organizimin e Haxhit si dhe nevoja e bashkëpunimit dhe unitetit të përgjithshëm.
Nga ana e tij, Reisul Ulemaja e falënderoi Myftiun për aktivitetet e shumta gjatë muajit të Ramazanit, rezultatet e mira si dhe angazhimet e tija rreth denacionalizimit dhe projekteve të planifikuara si dhe haxhinjëve të sivjetmë që i ka në një numër të madh. Zoti i bekoftë.

Comments are closed.