Një Fatiha për Familjen e Jasharajve

Një Fatiha për Familjen e Jasharajve…

Një ndejë e bukur, në drekë, në shtëpinë e Hysni Gucatit, Kryetarit të OVL-UÇK të Republikës së Kosovës, në Morinë të Skënderajt, më 18 shkurt 2020.
Me ne ishte edhe Bekimi, djali i Hamzë Jasharit.
Më pas vizituam Kompleksin Memorial të Familjes së Jasharajve dhe kënduam një Fatiha për shpirtrat e tyre.
Kosovë, Zoti qoftë me ne!
Amin.

Comments are closed.