[:al]Një delegacion nga Dijanet Vakëfi vizituan BFI[:]

[:al]

Me datë 17.07.2017 kreu i BFI Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi priti në takim një delegacion nga Dijanet Vakfi nga R. e Turqisë.  Qëllimi i takimit ishte përkthimi i Kur’anit  në gjuhên Boshnjake ku BFI i dhuruan mbi 5.000 kopje të përkthyera.
Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi falenderoi për kontributin e dhënë dhe premtoi se të gjithë Kur’anat do të jenë në duart e besimtarve të vendit.
Pas takimit delegacioni në fjalë i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm Irsal ef. Jakupi dhe referenti i Muftinisë së Shkupit  Orhan ef. Saliufilluan ndarrjen e Kur’ anit nga fshati Lubin, ku ditë në vijim do të ndahen në vende tjera.
[maxgallery id=”6955″]

[:]

Comments are closed.