[:al]Një delegacion nga Arabia Saudite vizitoi BFI-në[:]

[:en]Një delegacion nga Arabia Saudite vizitoi BFI-nw

Sot, Reisul Ulema i BFI h. Sulejman ef. Rexhepi në kabinetin e vet pa pritur një delegacion nga Arabia Saudite në përbërje Prof. Dr. Muhamed Almatrode ( Profesorë në Universitetin e mbretit All-Saud-Rijad), Abdullatif Abu Muhamed Imam në Xhaminë qendrore të qytetit të Rijadit, Abdurahman All Amudi dhe Muhamed Ebu Nasir (Profesorë).
Pasi u shprehu mirëseardhje Reisul Ulema ua shpalosi letërnjoftimin e BFI-së, institucioneve dhe organeve të saj, duke u ndalur në theks të vaçant në Medresen Isa Beu dhe Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup. Efendi Rexhepi ka folur edhe për të arriturat e BFI së përkundër pengesave të vazhdueshme të cilat pushteti politik ia ka bërë institucionit tonë.
Mysafirët ngelën të kënaqur nga ky përshkrim që dha ef. Rexhepi duke uruar dhe duke shprehur gatishmëri për një bashkëpunim sa më të frytshëm në të ardhshmen.
Gjithashtu musafirët vizituan Medresen Isa Beu dhe Fakultetin e Shkencave Islame të shoqëruar nga Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi.[:al]Sot, Reisul Ulema i BFI h. Sulejman ef. Rexhepi në kabinetin e vet priti një delegacion nga Arabia Saudite në përbërje Prof. Dr. Muhamed Almatrode (Profesorë në Universitetin e mbretit All-Saud-Rijad), Abdullatif Abu Muhamed Imam në Xhaminë qendrore të qytetit të Rijadit, Abdurahman All Amudi dhe Muhamed Ebu Nasir (Profesorë).

Pasi u shprehu mirëseardhje Reisul Ulema ua shpalosi letërnjoftimin e BFI-së, institucioneve dhe organeve të saj, duke u ndalur në theks të vaçant në Medresen Isa Beu dhe Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup. Efendi Rexhepi ka folur edhe për të arriturat e BFI së përkundër pengesave të vazhdueshme të cilat pushteti politik ia ka bërë institucionit tonë.

Mysafirët ngelën të kënaqur nga ky përshkrim që dha ef. Rexhepi duke uruar dhe duke shprehur gatishmëri për një bashkëpunim sa më të frytshëm në të ardhshmen.

Gjithashtu musafirët vizituan Medresen Isa Beu dhe Fakultetin e Shkencave Islame të shoqëruar nga Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi.
[maxgallery id=”6016″][:mk]Një delegacion nga Arabia Saudite vizitoi BFI-nw

Sot, Reisul Ulema i BFI h. Sulejman ef. Rexhepi në kabinetin e vet pa pritur një delegacion nga Arabia Saudite në përbërje Prof. Dr. Muhamed Almatrode ( Profesorë në Universitetin e mbretit All-Saud-Rijad), Abdullatif Abu Muhamed Imam në Xhaminë qendrore të qytetit të Rijadit, Abdurahman All Amudi dhe Muhamed Ebu Nasir (Profesorë).
Pasi u shprehu mirëseardhje Reisul Ulema ua shpalosi letërnjoftimin e BFI-së, institucioneve dhe organeve të saj, duke u ndalur në theks të vaçant në Medresen Isa Beu dhe Fakultetin e Shkencave Islame në Shkup. Efendi Rexhepi ka folur edhe për të arriturat e BFI së përkundër pengesave të vazhdueshme të cilat pushteti politik ia ka bërë institucionit tonë.
Mysafirët ngelën të kënaqur nga ky përshkrim që dha ef. Rexhepi duke uruar dhe duke shprehur gatishmëri për një bashkëpunim sa më të frytshëm në të ardhshmen.
Gjithashtu musafirët vizituan Medresen Isa Beu dhe Fakultetin e Shkencave Islame të shoqëruar nga Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi.[:]

Comments are closed.