NJ O F T I M 

                                                
                                               
                                                    انا لله و انا اليه راجعون

 

 
Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi 
Bashkësia Fetare Islame e RMV me keqardhje informon opinionin e gjerë se sot,   
16.07.2020 (e enjte),   moshën 68vjeçare, pas një sëmundje  shkurtër, ka ndërruar jetë 
Myftiu i nderuar i Myftinisë  BFI  Kërçovë,  njëherësh anëtar i Rijasetit  BFI-së, Haxhi 
Murat ef. Huseini, nga f. Shutovë  Kërçovë.  
Me këtë rast Bashkësia Fetare Islame e RMV,  si dhe kreu i saj,  u.d. Reis’ul-Ulema         
h.  hfz.  Shaqir ef. Fetahu, familjes  merhumit, Myftinisë  BFI-Kërçovë, kolegëve, miqve 
dhe dashamirëve  u përcjell ngushëllimet   sinqerta, duke e lutur Allahun (xh. sh.)   
merhumin ta mëshirojë dhe ta merr nën mbrojtjen e Vet. 
 “O ti shpirt i qetësuar! Kthehu te Zoti yt – ti i kënaqur me atë dhe Ai i kënaqur me ty! 
Bashkohu me robërit e Mi dhe hyr në Xhenetin Tim!” 

Comments are closed.