Niset nga Medina aeroplani i parë me haxhinjtë e Shkupit

(SHQ. МКД. TUR.)

Siç njofton Myftiu i Myftinisë të Shkupit, Dr. Qenan ef. Ismaili, koordinatorët e haxhinjve të Shkupit, kanë informuar se të gjithë haxhinjtë nga qyteti i Shkupit dhe rrethina janë shëndoshë e mirë dhe se aeroplani tanimë është nisur nga qyteti i Medines për në Aeroportin Nërkombëtar të Shkupit.
I lutemi Allahut Fuqiplotë që udhëtimi të shkojë mbarë e të na kthehen shëndosh e mirë!
***
Тргна од Медина првиот авион со скопските аџии
Како што соопшти Муфтијата на Скопското Муфтиство, др. Ќенан еф. Исмаили, координаторите на скопските аџии, информираат дека сите аџии од градот Скопје и околината се добро и здрави и дека авионот веќе тргнал од градот Медина кон Меѓународниот аеродром Скопје.
Го молиме Семоќниот Алах патувањето да помине добро и да ни се вратат добро и здрави!
***
Üsküp hacılarının bulunduğu ilk uçak Medine’den ayrıldı
Üsküp Müftüsü Dr. Kenan ef. İsmaili tarafından yapılan açıklamaya göre, Üsküp hac kafilesi koordinatörleri, Üsküp şehri ve çevresinden gelen tüm hacıların iyi ve sağlıklı olduğunu ve uçağın Medine şehrinden Üsküp Uluslararası Havalimanı’na hareket ettiği bildirildi.
Yüce Allah’tan yolculuğun güzel geçmesini ve sağ salim ülkemize dönmelerini diliyoruz!

Comments are closed.