Nga këndvështrimi mediatik për takimin e Reis ul Ulema dhe Ahmet Davutoglu në Shkup

Takimi mes H. Sulejman ef. Rexhepi dhe z. Ahmet Davutoglu  u realizua më 21 dhjetor 2012 në xhamin e Mustafa Pashës.
Ueb saiti i BFI
1

2

3

Agjencia e lajmeve ZHURNAL

4
Gazeta ditore Zhurnal
5
6
Agjencia e lajmeve- INA
7
Gazeta Koha- MAQEDONI
KOHA- kopertina
8
Gazeta KOHA- brendesia
9
Gazeta ditore LAJM- MAQEDONI
10
YLL PRESS
LINKU: http://www.yllpress.com/62763/davutoglu-neve-do-te-na-keni-mbeshtetje-deri-ne-kijamet.html
11
KOHA DITORE
LINKU: http://www.kohaditore.com/?page=1,15,128424
12
RTV 21
LINKU: http://rtv21.tv/home/?p=75598
13
KURIR
LINKU: http://sq.kurir.mk/maqedoni/lajme/4636
14
INDEKS ONLINE
LINKU: http://www.indeksonline.net/?FaqeID=2&LajmID=41223
15
GAZETA START (E para gazetë online në Shqipëri!)
LINKU: http://www.gazetastart.com/index.php?p=hg&hid=4772
16
KOSOVA INFO
LINKU: http://www.kosova.info/index.aspx?SID=3&LID=2&AID=39417&Ctype=1&ACatID=1
17
Ternoci Press (Preshevë)
LINKU: http://press.ternoci.com/2012/12/22/turqia-neve-do-te-na-keni-mbeshtetje-deri-ne-kijamet/
18
BALLKAN WEB
LINKU: http://www.balkanëeb.com/bë_lajme2.php?IDCategoria=2685&IDNotizia=114229&res_start=70
19

Comments are closed.