“Nënta” e Tiranës mirëpret Reisin

[:al]Administratorja Aida Prendi mirëpriti më 12 mars, 2019, banorin më të ri në Njësinë Administrative nr. 9 të Bashkësisë së Tiranës Kryetarin e Bashkësisë Islame në Maqedoni,  Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, të cilit iu shpreh mirënjohje për kontributin e tij në ndihmë të njerëzve në nevojë.

Në takim ishin të pranishëm edhe miq të tjerë të komunitetit, si gazetari i njohur z. Ferdinand Samarxhi, administratori i Njësisë Administrative nr.10 z. Arjan Hamiti, znj. Fatmira Lami Xeka,  z. Muzemil Osmani dhe z. Arben Mali.[:]

Comments are closed.