NË SHËNIMIN E 77 VJETORIT TË OKB

Me ftesë të Koordinatores së përhershme të Kombeve të Bashkuara – UN në RMV Z. Rosana Duçak, Kryetari i BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai mori pjesë në shënimin e 77 vjetorit të themelimit të kësaj Organizate të madhe botërore.
 
Me këtë rast, Kryetari i BFI i shprehu urimet e sinqerta Koordinatores duke i dëshiruar rrugëtim të drejt të kultivimit të paqës në mes kombeve në Botë për të mirën e njerëzimit.
Fjalim rasti mbajti vet Koordinatorja Z.Rosana Duçak, ku apeloi për kultivimin e paqës, evitimin e pasojave të Kovidit 19 si dhe kontributin e të gjithëve në arritjen e sigurisë në Botë, në veçanti pas agresionit rus në Ukrainë.

Comments are closed.