NË MESIN E BESIMTARËVE TANË PËR NGUSHËLLIME

Të enjten më 15.12.2022, Reisul Ulema i BFI e RMV me bashkëpunëtorët e tij i prirë nga Muftiu i Shkupit Dr. Qenan ef Ismaili i kushtuan një pjesë të orarit të punës të jenë në mesin e besimtarëve tanë në Shkup, në shenjë respekti dhe përkrahje me rastin e humbjes dhe kalimit në botën tjetër- ahiret të më tē afërmeve të tyre
Familja Bushi, respektivisht nëna e Z. Nazif dhe Nazim Bushit, dy funksionar të lartë në jetën politike dhe shoqërore.
Familja Idrizallari, respektivisht ndërrimi jetës i nënës së Muharem ef. Idrizallarit, referent në bibliotekën e Fakultetit të Shkencave Islame në Shkup
Familja Sulejmani me rastin e ndërrimit jetë të Haxhi Sali Sulejmanit
Dhe në Kumanovë te Xhemal Mehmetit me rastin e ndërrimit jetë të motrës së tij.
Lusim Allahun Fuqiplotë që merhumët t’i gradojë me Xhennetin e amshueshëm, ndërsa familjeve tu japi durim të pashoq.

Comments are closed.