NË MESIN E BASHKATDHETARËVE TANË – HOLLABRUN AUSTRI

Me rastin e vizitës të Kryetarit të BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai ne Austri, ai shfrytëzoi rastin për ta vizituar edhe Qendrën Islame Shqiptare ” Hilal” në Hollabrun, ku iu organizua një pritje madhështore e vëllazërore.
Me këtë rast Reisul Ulemaja uroi blerjen e xhamisë, tani pronë e besimtarëve dhe vend strategjik dhe falënderoi pēr pritjen Hoxhë Adnan ef Skenderin, Kryetarin Resul Ademin dhe besimtarët. Zoti ju bekoftë.

Comments are closed.