NATA E MADHE E BERATIT – NATË E PASTRIMIT SHPIRTËROR

Sonte jemi në pritje të natës së vlefshme me vlera të larta shpirtërore Nata e Beratit që shënon natën e 15 të muajit të Sha’banit. Kjo natë e madhe është rast i veçantë që t’i kthehemi vetes tonë për të pastruar shpirtin dhe zemrat tona, për të ngritur vetëdijen tonë mbi vlerat, për të edukuar veten, familjen, shoqërinë për të qenë në shërbim të Zotit të Madhrishëm.
Në emër të Bashkësisë Fetare Islame dhe në emrin tim ju shprehi urimet e përzemërta me lutje Allahut Fuqiplotë për pranim të veprave të mira, lutjet tona, pendimet tona, falje të mëkateve tona, evitimin e dobësive tona, forcimin i lidhjeve tona ndërfisnore dhe ndërnjerëzore, dhë vendosjen tona në shërbim të mirëqenies dhe paqës në këtë nënqiell dhe botën nē përgjithësi.
Reisul Ulema i BFI të RMV
H. Hfz. Shaqir ef. Fetai

Comments are closed.