N J O F T I M

Untitled-6Bashkësia Fetare Islame e R.M është nikoqire e Takimit të V të liderëve të Bashkësive Islame të  shteteve të Ballkanit.

Në këtë takim marrin pjesë udhëheqësit më të lartë të bashkësive islame nga rajoni, ku temë qëndrore do të jetë: “Denacionalizimi i Vakëfit dhe përvoja nga shtete të tjera”. Liderët e Bashkësive Islame të rajonit do të qëndrojnë në Shkup nga 28-30 Mars 2011.
Me këtë rast do të ketë edhe program artistik e cila do të transmetohet nga  TV ALB dhe TV Kanal TÜRK në mënyrë të drejtëpërdrejt.
Takimi në fjalë do të mbahet në ambientet e Hotelit “Aleksandar Palas” në Shkup. Mes tjerash liderët fetarë do të kenë takim me presidentin e shtetit, z. George IVANOV.
Sektori për Informim pranë BFI-së

Comments are closed.