N J O F T I M

Bashkësia Fetare Islame e RM njofton besimtarët mysliman dhe opinionin e gjerë se manifestimi qendrorë kushtuar festës së Kurban Bajramit, mbahet nesër më 25.10. 2012, në xhaminë “ Mustafa Pashës” në  kala të Shkupit.
Programi i festës së Kurban Bajramit fillon në ora 6:15 me këndimin e mukabeles, pason falja e namazit të sabahut, pas të cilit do të fillon programi festiv me ilahi e realizuar nga korri i BFI-së.
Namazi i Kurban Bajramit falet në ora 07:44.
Me fat festa e Kurban-Bajramit!

Comments are closed.