N J O F T I M

zemradunjasBFI njofton të gjithë familjarët e atyre që kanë përcjellur të afërmit e tyre për në Haxh-xh gejgjësisht për në vendet e bekuar se Haxhinjtë që udhëtuan nga Maqedonia të gjithë janë mirë dhe shëndosh. Udhëtimi i tyre ka qenë në rregull pa fije problem dhe se rrugëtimi i tyre është përfunduar shumë qetë dhe rehatshëm. Tani më të gjithë haxhinjtë për momentin janë vendosur nëpër hotele dhe janë duke kryer ritualet fetare!

Shërbimi për Informim pranë BFI-së

Comments are closed.