N J O F T I M

BFI e RM organizon simpozium shkencor kushtuar 100 vjetorit të pavarësisë në temë: “Kontributi i ulemave në ngritjen e çështjes kombëtare”, i cili mëton të jetë një ngjarje e përmasave mbarëkombëtare shkencore në të cilën studijuesit do t’i paraqesin punimet e tyre shkencore.
Duke dashur që për nderë të këtij viti jubilar këtë simpozium kombëtar të shkencës ta shndërrojmë në ngjarjen më të rëndësishme shkencore të vendit si dhe njërën nga ngjarjet më të rëndësishme shkencore të rajonit.
Simpoziumi shkencor në fjalë do të mbahet 17 nëntor 2012 në Shkup.
Përfaqësus i BFI-së të RM në Këshillin Organizativ për shënimin e 100 vjetorit të Ditës së Flamurit dhe të Pavarësisë!
Afrim Tahiri

sssss

Comments are closed.