Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Myftiu i Shkupit bashkë me operativën vizitoi Reisin e ri

Myftiu i Shkupit bashkë me operativën vizitoi Reisin e ri

Në vazhdën e vizitave që i bëhen u.d. Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të mërkurën me datë 10.06.2020, Kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame e vizitoi Muftiu i Muftinisë së Shkupit Dr. Qenan ef. Ismaili bashkë me operativën e kësaj Muftinie, të cilët i dëshiruan punë të mbarë dhe të suksesshme Reisit të ri.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni