Muftinive më të suksesshme u ndanë mirënjohje

Untitled-6
Rijaseti i BFI-së në mbledhjen e mbajtur më 16 shkurt të këtij viti, duke analizuar raportet e punës të Muftinive të BFI, për vitin 2010, Muftinive më të suksesshme, respektivisht Muftinive që e kanë kaluar rezultatin e vitit paraprak në tubimin e Sadekatul-fitrit dhe Zeqatit për nevojat e institucioneve arsimore fetare, SHMI “Medreseja Isa Beu” dhe Fakultetit të Shkencave Islame.
Mirënjohjet, Muftinive, respektivisht Muftive përkatës, ua ndau Reisul-Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi, dhe atë:
1. Muftinisë së BFI-së në Shkup, në krye me Muftiun Ibrahim ef. Shabani,
2. Muftinisë së BFI-së në Tetovë, në krye me Muftiun Alifekri ef. Esati,
3. Muftinisë së BFI-së në Gostivar, në krye me Muftiun Shaqir ef. Fetahu,
4. Muftinisë së BFI-së në Kërçovë, në krye me Muftiun Murat ef. Husejni
5. Muftinisë së BFI-së në, Strugë, në krye me Muftiun Ferat ef. Polisi
6. Muftinisë së BFI-së në Shtip, në krye me Muftiun Isa ef. Ismaili
7. Muftinisë së BFI-së në Kumanovë, në krye me Muftiun Abedin ef. Imeri
8. Muftinisë së BFI-së në Manastir, në krye me Koordinatorin Pllumb ef. Veliu
9. Muftinisë së BFI-së në Ohër, në krye me Koordinatorin Afrim ef. Xhelili.

Comments are closed.