Mr. Eljesa ef. Asani, i pari në botë për lexim të bukur të Kur’anit

[:al]Përfaqësuesi i Bashkësisë Fetare Islame, Mr. Eljesa ef. Asani, ka fituar vendin e parë në “Garat botërore të 24-ta me radhë në Kur’an” që u mbajtën në Zagreb

Urime dhe shumë suksese tjera!

[:]

Comments are closed.