MES BASHKËATDHETARËVE NË XHAMINË E RE TË TËRNICËS

Në kuadër të vizitës të bashkëatdhetarëve tanë në Austri dhe qendrave islame shqiptare atje, Kryetari i BFI, Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, së bashku me delegacionin e BFI të cilit po i paraprin, të shtunën vizitoi Xhaminë e Re të Tërnices, ku u takua me bashkëatdhetarët tanë dhe ku u prit në mënyrë vëllazërore.

Comments are closed.