MBLEDHJE PARAPËRGATITORE ME KOORDINATORËT DHE UDHËHEQËSIT E HAXHIT 2022

Të enjten më 23.06.2022 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai konvokoi mbledhjen parapërgatitore me Komisionin e Haxhit 2022 së bashku me koordinatorët, imamët dhe uheqësit që do tu shërbejnë hanxhinjve nga Maqedonia e Veriutpër ti kryer ritet dhe ibadetet fetare gjatë kryerjes së Haxhit në vizitën e tyre në vendet e shenjta në Mbretërinë e Arabisë Saudite.
Në këtë mbledhje u diskutua hollësisht për të gjitha veprimet dhe planifikimet që BFI po i bën me qëllim që tu mundësohet hanxhinjve tanë një udhëtim sa më i rehatshëm dhe mbresëlënës, ku nënpunësit fetarë të BFI do të jenë në përkujdesje të vazhdueshme të tyre.

Comments are closed.