Marsh i paqës në kujtim të viktimave të Srebrenicës

I organizuar nga partitë boshnjake dhe shoqata joqeverotare bonjak në Maqedoni ndërsa në emër të Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai ishte prezent shefi i kabinetit Dr. Abdilkerim ef. Iseni

Comments are closed.