Manifestimi qendror i muajt të Bekuar të Ramazanit

Manifestimi qendror i muajt të Bekuar të Ramazanit e Martë (12.04.2022) i organizuar nga SH.M.I. Medreseja Isa Beu paralelja e vajzave -Tetovë në bashkëpunim me Myftininë e Tetovës, programi u realizua në Xhaminë e Tabhanes me një program mjaft të pasur ku prezent ishin i gjithë stafi i medresesë, nxënëset e kësaj shkolle si dhe xhemati i kësaj lagje. Programi ishte i përmbushur me pjesë nga Kurani Famëlartë, recitime, ilahi si dhe ligjeratë me temë: Ramazani dhe Kurani nga Prof. Abide E. Memeti dhe në fund u përmbyll me një dua nga Prof. Imrane A. Shaqiri.

Comments are closed.