Manifestimet qendrore të Ditës së Arafatit

Manifestimet qendrore të Ditës së Arafatit të Bashkësisë Fetare Islame për gjininë mashkullore dhe femërore në tendat e Arafatit.
İslam Dini Birliğinin Arafat çadırlarında merkezi program.
Централната манифестација по повод денот на Арафат.

Comments are closed.