Lexim i hatmes së Kur’anit për shpirtin e të aksindentuarëve në rrugën Shkup-Gostivar

[:al]Sot e hënë, 18.02.2019 në ambientet e SHMI Medreseja ISA BEU – Paralelja e Vajzave në Gostivar, për të gjithë merhumët dhe merhumet e aksidentit në Gostivar, u këndua hamte dhe u bënë lutje. Me këtë rast, administratorja e Medresesë së Gostivarit, Prof. Mizeqete Hebibi potencoi se kjo është minimumi që mund të bëjmë për këtë aksident dhe familjet e tyre, por më e madhja është që t’i lutemi Allahut xh.sh. që t’i mëshirojë të vdekurit, të lënduarve t’u jep shërim të shpejtë e mbi të gjitha kurrë të mos përsëritet.

[maxgallery id=”11209″][:]

Comments are closed.