Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Letër urimi nga Xhamia Buhara

Urim
Xhamia Buhara Kradolf-Schonenberg, në emër të imamit, Kryetarit, Kryesisë dhe xhematit i uron detyrën e u.d. Reisul Ulema të RMV-së H. Shaqir ef. Fetahut dhe i dëshiron punë të mbarë dhe të suksesshme,
Me këtë rast xhamia shpreson në një bashkëpunim të ngushtë dhe të mirëfilltë.
Me respekt, Kryesia e Xhamisë

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni