Kur’an i artë për Ambasadorin e Bashkimit Evropian z. Samuel Zhbogar

Kur’an i artë për Ambasadorin e Bashkimit Evropian z. Samuel Zhbogar
Sot në Bashkësine Fetare Islame kreu i saj, Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, priti në një takim miqësor Ambasadorin e Bashkimit Evropian z. Samuel Zhbogar. Fillimisht Reisul Ulema i prezantoi një letërnjoftim për BFI në duke nënvizuar sidomos funksionimin e BFI së. Me pastaj h. Sulejman ef. Rexhepi foli për problemet me të cilat përballet BFI, në veçanti në raport me pushtetin me diskriminimin që bën ndaj BFI së.
Ambasadori z. Zhbogar falenderoi Reisin për informimin që ia dha dhe me shpresë që problemet do t’i tejkalojmë sëbashku.
Me që Ambasadori në këtë detyrë është për herë të parë i dhuroi Kur’anin e artë me shpresë bashkëpunimi të mëtejmë.
eu

eu1

eu2

Comments are closed.