[:al]Kryetarit, z. Ramush Haradinaj[:]

[:al]Partia ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Kryetarit, z. Ramush Haradinaj

Shkëlqesi,

Falë Zotit dhe drejtësisë franceze sot ju jeni në familjen tuaj, i lirë dhe shumë i lumtur duke e festuar me mbarë popullin shqiptar fitoren e Juaj të radhës kundër përpjekjeve raciste serbe për ta thyer dinjitetin e shqiptarit.

Sot, lirimi i jauj nga aktakuzat politike serbe na ka gëzuar pa masë, na ka bërë të ndjehemi krenarë me tërë atë proces të çlirimit tonë si komb me ç’rast kontributi i juaj është legjendar.

Z. Kryetar, ju urojmë nga shpirti shëndet dhe suksese të reja në rrugën drejt rrumbullaksimit të proceseve në shtetbërjen e Kosovës. Zoti Ju bekoftë.

Reisul Ulema i BFI në RM H. Sulejman ef. Rexhepi[:]

Comments are closed.