[:al]Kryetari i kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Talat Xhaferi, shtroi iftar[:]

[:al]Kryetari i kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Talat Xhaferi, shtroi iftar sonte ka shtruar iftar ndërsa të ftuar kanë qenë deputetët e përkatësisë fetare islame, kordinatorët e grupeve parlamentare, përfaqësues të partive parlamentare.

Pjesmarës në këtë iftar ishte edhe një delegacion nga BFI i kryesuar nga Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, sekretari Gjeneral Irsal ef. Jakupi, muftiu i Gostivarit hfz. Shaqir ef. Fetahu dhe shefi i kabinetit Muzemil Osmani. Në fund të iftarit muftiu hfz. Shaqir ef. Fetahu bëri duan e iftarit.

[maxgallery id=”6550″][:]

Comments are closed.