Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut z. Talat Xhaferi uron Reisul Ulemanë

Me një telegram urimi, Kryetari i Parlamentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut uroi Reisul Ulemanë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, për festën e madhe të Kurban Bajramit duke i deëshiruar atij, myftinjve të BFI, hoxhallarëve e gjithë pjestarëve të besimit islam, që kjo Festë e madhe ti gjej me shëndet të mirë dhe me gëzim e harmoni të plotë.

Comments are closed.