Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Kryetari i BFI në vizitë zyrtare në Dubai

Me ftesë të Këshillit Botëror të Komuniteteve Muslimane, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të Dielën më 13.09.2020, udhëtoi në Emiratet e Bashkuara Arabe, gjegjësisht në Dubai, në një vizitë 5 ditore. Delegacioni i Bashkësisë Fetare Islame është i vendosur në Hotelin “Kempinski, ndërsa Kreun e BFI H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e shoqërojnë Myftiu i Myftinisë së BFI Kumanovë H. Abedin ef. Imeri dhe H. Ismet Ademi, Drejtori i Sektorit për marrëdhënie me Botën Islame pranë BFI . Pritet që ditëve në vijim të pasojnë vizita zyrtare me delegacione të ndryshme të botës arabe dhe vendore.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni